Välkommen!

Hej och välkommen!
 
Länghems ungdomssektion är en ideel organisation som bildades i samband med Länghems ridklubb. Under år 2015 bestod ungdomssektionen av 7 ungdomar som tillsammans anordnade ridläger, uteritter, clearrounder och andra evenemang. Vår ambition är att kunna underlätta för Länghems ridklubb genom att själva anordna clearrounder och andra evenemang och locka ryttare och andra individer till klubben. 
 
Till nästa år har vi som mål att göra ungdomssektionen större med fler medlemmar och anordna mer evenemang och även försöka nå ut till fler ridklubbar för att göra vårt namn hört och att fler får information om oss. 
 
Nästa år har vi mycket i planeringen, blandannat har vi planerat träninar för olika tränare, clearrounder i både hoppning och dressyr, ridläger, uteritter osv. För att som jag tidigare nämnde nå ut till så många som möjligt så tillverkade vi egna rosetter med egen logga på för att kunna ge ut vid tex tävlingar. En skylt till ridhuset på klubben är även beställd och kommer upp på ridhusväggen i början på nya året. 
Annat som varit uppe i tankarna är en spegelvägg.
 
På denna blogg kommer det inte skrivas jätteofta, anledningen till att bloggen skapades är för att ni som är intresserade av vad vi arbetar med, undrar över något eller vill ställa frågor till oss lätt ska kunna göra det genom att skriva till oss. Ni kan antingen göra det genom att kommentera något av våra inlägg, eller mejla oss på [email protected]. Ni kan även fråga frågor på vår facebook sida Länghems ungdsomssektion där vi även lägger ut evenemang när det blir aktuellt. 
 
Vi hoppas att ni blir intresserade av att jobba med oss. Är du mellan 13-26 år gammal och medlem i Länghems ridklubb är det bara att höra av er till oss. Vi är alltid öppna för nya förslag för att få ridklubben att bli så bra som möjligt. Vi har möten 1 gång per månad, ibland 2 beroende på vad hur mycket vi har att göra. På våra möten serveras ofta fika och många skratt. Våra möten anordnas i klubbens cafeteria, oftast någon gång på kvällen så vi samtidigt kan kolla på klubbens ridlektioner. Hoppas detta låter intressant, gör de det så får ni jättegärna dyka upp på vårt årsmöte 10 Januari kl 19.00 eller höra av er till oss. 
 
/ Ordförande Josephine Gull
 
En bild från julklappshoppningen 20 december på vår fina ridskolehäst Hugo och duktiga Alfhild! 
Presenstation | |
Upp